Recensioner

Recension av ”Styr dina tankar till ett bättre liv”

Boken är en guldgruva för dig som känner att du vill förändra, förbättra och vidareutveckla dig själv och ditt liv. Den är lättläst och humoristisk med hög igenkänningsfaktor. Dessutom är den proppfull med konkreta tips och övningar. Alla serverade på ett tydligt och inspirerande sätt.

Ulrika Gabriel (coach och hälsoinspiratör)


Recension av “Styr dina tankar till ett bättre liv”

Har du tagit beslut att ändra på ditt liv? Då bör du läsa Styr dina tankar till ett bättre liv

Anne von Porat (vald till Uppsalas mäktigaste mediaprofil)


 

Recension av ”Styr dina tankar till ett bättre liv”

På ett engagerat och övertygande sätt skriver Mikael om betydelsen av att ta tag i sitt mående. Genom belysande exempel och praktisk handledning lotsar han läsaren in på ett abstrakt och svårfångat område med säker hand. Detta är en bok som jag varmt vill rekommendera”.

Katarina Vastamäki (författare och lektör) 
________________________________________________________________

Recension av ”Styr dina tankar till ett bättre liv”

Egentligen 10 stjärnor av fem möjliga. Här har du en författare som ger dig alla möjligheter som finns till att göra varje dag till den bästa hittills i ditt liv. Och när du vaknar kommande dag, blir det den bästa i ditt liv. Allt med hjälp av denna fantastiska bok som ger dig de aha-upplevelser som du behöver. Jag har fått grym hjälp av denna och tänker på citat ur den varje dag!

Linda Sarajärvi (korrekturläsare, språkvetare och hyresadministratör)

_________________________________________________________________

Recension av ”Så blev jag en stjärnsäljare – 44 avgörande faktorer”

Här kommer en bok som verkligen ger många bra tips om hur du skall utveckla dig själv och din säljteknik och sätta upp mål och delmål.

Handlar om en liten pojkes dröm att en dag bli en riktigt duktig säljare, och hur han lyckades med sitt mål.
Den är mycket välskriven och innehåller 44 avgörande faktorer hur man blir en toppsäljare.
Tycker verkligen om den här boken så ni som vill utvecklas ytterligare eller kört fast i era säljkunskaper eller fått dåligt självförtroende då tycker jag verkligen att ni skall köpa den här boken för man får mycket noga beskrivet vad man oftast gör fel som säljare, fel som jag själv känner igen att jag själv gjort.
Det viktigaste som säljare är att tro på sig själv, våga utmana sig själv och hela tiden ha en bra plan hur man skall utvecklas hela tiden för med allt man gör så måste man våga drömma och finns det nåt bättre än att uppleva sina drömmar om framgång och glädje i livet på arbetsplatsen eller utanför i vanliga svensson livet.
Jag tycker att dom 44 faktorer Mikael har beskrivit verkligen stämmer, jag är inte den som brukar läsa böcker, de som känner mig väl vet att jag kanske läst 10 st under mina år, men den här boken läste jag ut på mindre än 4 dagar. Hela tiden levde jag mig in i bokens handling och kände igen mig grymt mycket. Jag kände igen hur jag själv upplevt mina uppdrag jag haft som säljare. Jag kände igen mig i att en stark vilja kan ta dig långt inom försäljning och att sätta upp delmål som till slut skall ta dig till slutmålet.
Följ tipsen i boken och sträva du med att bli en riktigt bra säljare.

Tack Mikael Von Matérn för en mycket bra skriven bok.

/Mats Larsson, egen företagare och ledare inom ett antal olika bolag
________________________________________________________________

Recension av ”Så blev jag en stjärnsäljare – 44 avgörande faktorer”

Vad krävs för att bli en stjärnsäljare? Enligt Mikael von Matérn handlar det bland annat om att hitta sina egna vägar och våga tro på sina drömmar. Författaren delar här med sig av sina personliga säljerfarenheter baserat på de 18 år som han verkat som säljare och försäljningschef, samt egen företagare. Boken är uppdelad i 44 kapitel som alla representerar framgångsfaktorer för att bli ”bäst” inom försäljning. Bland annat berättar Mikael om hur han själv jobbat med målsättningar och belöningar, uppladdning inför säljmöten, tekniker för att få avslut, samt hur han ser till att ”tänka rätt” och bygga självförtroende som stöd i säljsituationen. Syftet är att inspirera fler personer till att utvecklas till ”stjärnsäljare”. Texten är enkel och innehåller många exempel från Mikaels egen säljkariärr.

Petter Arvidsson, lektor för Svensk Bibliotektjänst