Referenser

”Mikael är en föreläsare av hög kvalitet. Med stor energi förmedlar han mängder av intressanta och inspirerande inslag som levereras i ett rasande temp. Man får med sig väldigt många effektiva metoder och verktyg att använda i vardagens alla utmaningar”. Per Wrangemyr (försäljningschef Posten)
”Mikael är en föreläsare av hög kvalitet. Med stor energi förmedlar han mängder av intressanta och inspirerande inslag som levereras i ett rasande temp. Man får med sig väldigt många effektiva metoder och verktyg att använda i vardagens alla utmaningar”.
Per Wrangemyr (försäljningschef Posten)
”Efter många år som marknadsförare har jag äntligen träffat en fräsch och kunnig säljare som med utstrålning, engagemang och smarta idéer alltid satt mig som kund i fokus. Lärorika möten som inte alltid har handlat om business, utan om ett brinnande intresse för förändring och smart marknadsföring med goda resultat som slutmål. Mikael är en förstklassig säljare som nu äntligen förevigat sina kunskaper inom försäljning i pocket-size”. Patrick Ström (marknadschef, LMG – Generaldistributör) för Panasonic värmepumpar
”Efter många år som marknadsförare har jag äntligen
träffat en fräsch och kunnig säljare som med utstrålning,
engagemang och smarta idéer alltid satt mig som kund i
fokus. Lärorika möten som inte alltid har handlat om business,
utan om ett brinnande intresse för förändring
och smart marknadsföring med goda resultat som slutmål.
Mikael är en förstklassig säljare som nu äntligen förevigat
sina kunskaper inom försäljning i pocket-size”.
Patrick Ström (marknadschef,
LMG – Generaldistributör)
för Panasonic värmepumpar
”Mikael är en sjuhelvetes säljare. Vi har gjort affärer ihop i tio år och när vi träffades första gången kändes det som att vi blev kompisar direkt. Följ Mikaels råd och du kommer garanterat bli en bättre säljare”. Magnus Holgersson (marknadschef Folkpool)
”Mikael är en sjuhelvetes säljare. Vi har gjort affärer
ihop i tio år och när vi träffades första gången kändes
det som att vi blev kompisar direkt.
Följ Mikaels råd och du kommer garanterat bli en
bättre säljare”.
Magnus Holgersson (marknadschef Folkpool)
”Mikael har en enorm förmåga att lyfta och inspirera människor. Med insiktsfulla idéer och stark entusiasm har medarbetare uppnått nivåer de själva inte trodde var möjliga. Än idag pratar vi fortfarande om hand effektiva coachning och vi väntar alla med stor spänning till att få ta del av hans kommande bok”. Jenny Randau (tidigare chefskollega på Göteborgs-Posten)
”Mikael har en enorm förmåga att lyfta och inspirera människor. Med insiktsfulla idéer och stark entusiasm har medarbetare uppnått nivåer de själva inte trodde var möjliga. Än idag pratar vi fortfarande om hand effektiva coachning och vi väntar alla med stor spänning till att få ta del av hans kommande bok”.
Jenny Randau (tidigare chefskollega på Göteborgs-Posten)
”En del människor är födda till att sälja … Mikael är utan tvekan en av dem. Jag har träffat många säljare och då stött på många olika ”säljtekniker”. Mikael är alltid väl förberedd och är en intresserad lyssnare vilket jag tycker är en viktig del i säljprocessen. Han är inte för ”pushig” men ser alltid till att få ett avslut”. Per Christiansson (brand and marketing Manager, Partner and McCulloch Husqvarna AB)
”En del människor är födda till att sälja … Mikael är utan
tvekan en av dem. Jag har träffat många säljare och då
stött på många olika ”säljtekniker”. Mikael är alltid väl
förberedd och är en intresserad lyssnare vilket jag
tycker är en viktig del i säljprocessen. Han är inte för
”pushig” men ser alltid till att få ett avslut”.
Per Christiansson (brand and marketing Manager, Partner and McCulloch Husqvarna AB)