E-bok erbjudande

SBJES

Försäljning handlar om så mycket mer än talang, social förmåga eller att vara duktig på olika typer av säljmetoder eller avslutstekniker.
Det handlar också om att hitta sina egna vägar och våga gå mot strömmen, om att tänka rätt och våga tro på sina mål och drömmar även om omgivningen säger att det är svårt. Det handlar om att våga tro på att du kan bli bäst!

Ska du lyckas inom försäljning är en grundläggande förutsättning att du redan har lyckats i dina tankar. Det gäller vad du än företar dig i livet. Kan du se dig själv lyckas kommer du att göra det. Genom livet har jag lärt mig att bygga upp mentala framgångsbilder.
Dessa bilder använder jag mig av inom idrott, föreläsningar, olika typer av utmaningar och framförallt inom försäljning.

Under många år har jag försökt identifiera vad jag behöver förbättra för att bli bäst inom försäljning, och jag har arbetat hårt med att utveckla de egenskaper jag tror är förutsättningen för att verkligen lyckas. Jag har identifierat 44 faktorer som oavkortat är orsakerna till varför jag lyckats inom försäljning.

Den här boken baseras på mina personliga erfarenheter där jag berättar om olika säljsituationer som varit avgörande för mig som säljare.
Boken riktar sig inte bara till dig som säljare, utan också till dig som vill nå alla dina mål och drömmar.
Mitt syfte med boken är att inspirera dig till att bli en bättre säljare och min förhoppning är även att boken ska inspirera dig till att bli en ännu bättre människa!

[gravityform id=”8″ name=”E-bok ”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.