Vad har lyckliga människor gemensamt?

  1. Forskning berättar att den här gruppen av människor har ett beteende och en syn på livet som hela tiden belönar dem med en upplevelse som är positiv. Några av de farligaste fällorna till negativa tankar är måndagar, regn, stress, otrevliga människor och trötthet. Lyckliga människor fokuserar istället sina tankar på det som får dem att må bra. När du tänker skapas bilder i din hjärna. Fundera på vilka bilder som du vill skapa i din hjärna: Att måndagar är hemska och tråkiga eller hur skönt det känns när måndagens jobb är avklarat.
  2. Studier visar även att de friskaste och lyckligaste människorna i hela världen är de som dagligen ägnar sig åt sina passioner.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.